Röster om Petra

Petras passion och drivkraft är att inspirera och hjälpa andra att skapa förändring i sina liv. Hon mäter inte sin framgång i ord, utan i antalet hjärtan som hon berör. Hennes sanna och unika gåvor har nått många…

På denna sida hittar du ett urval av människor som har coachats, vägletts och inspirerats av Petra. Dessa transformationer har upplevts av människor med vitt skilda bakgrunder och livssituationer. Även om de försöker att sätta ord på sin förändring är det ändå deras leenden och gnista av livsenergi och glädje i deras ögon som berättar mest!

Hennes hjärtcenter är så öppet

 

Det är så autentiskt. Och när hon tittar på dig så ser hon rakt in i din själ. Det har gett mig gåvan av att ge till och hjälpa andra och verkligen leva i enlighet med det som är mitt syfte.

Peggy

Jag kommer att leva ett annorlunda liv både för min egen del och för min familj

 

Det har förändrat mycket av sättet jag gör saker, sättet jag tänker på. Och det har varit en helt otroligt vacker process att få vara en del av. 

Brent

Helt ärligt var det den bästa kurs jag någonsin har gått

 

Det är något magiskt över sättet hon undervisar på. Det var en sådan kraftfull kurs, verkligen livsomvälvande för mig.

Tracey

Jag fick kontakt med mitt inre barn 

 

Nu kan jag stå i min sanning och inte låta någon förändra det. 

Chris

En sak är säker: du kommer inte börja och sluta den här resan som samma person.

Petras självutforskande onlinekurs kommer att se till att du börjar använda åtminstone några av de många användbara och hälsosamma metoderna i ditt vardagliga liv. Detta program kommer gradvis att introducera dig till processen att bygga upp hälsosamma vanor som säkerligen kommer att förändra ditt liv och livet för dem runt omkring dig. Jag fick personligen mycket ut av att observera vilket stöd alla deltagare gav varandra och jag är tacksam för att jag har fått möjligheten att ta del av om den personliga utvecklingen hos alla medlemmar i gruppen eftersom vi behöver varandra för att uppleva verklig transformation. En sak är säker: du kommer inte att börja och sluta denna resa som samma person. Tro bara på dig själv, tro på universum och våga ta det första steget.

Nenad

Kraftfulla meditationer, yoga och djupt reflekterande läxor

Wow!! Vilken åktur!!! Petras kurs har lett mig in på en otrolig resa mot personlig transformation. Livesamtalen varje vecka där vi deltagare kunde dela med oss av våra upplevelser, tillsammans med kraftfulla meditationer, yoga och djupt reflekterande läxor har gett mig både tid och utrymme att läka några av mina trauman som har hållit mig tillbaka i livet. Petra guidade oss genom upplevelsen utifrån en plats av kärlek, medkänsla och styrka. Detta har varit bland det bästa jag gjort för att få kontakt med min själ och upptäcka mitt sanna syfte med att vara här på denna 3D-planet. Jag har rensat bort så många gamla mönster och programmeringar för att nå kärnan av den jag är. Jag är evigt tacksam för möjligheten att få lära av en sådan kraftfull och kärleksfull lärare. 

Gabe Morahan

 Utan tvekan en av de bästa gåvor jag har gett mig själv

Den här kursen är utan tvekan en av de bästa gåvorna jag har gett mig själv. Jag rekommenderar denna “livsnödvändiga” kurs till alla – åtta veckor har flugit förbi och gett otroliga resultat! Petra och hennes team är extraordinära och jag är obeskrivligt tacksam för tiden vi har spenderat tillsammans.
Tillsammans med en underhållande, ambitiös, känslosam, uppriktig och uppmuntrande grupp deltagare lyckades Petra ta mig och oss alla till en plats som många erfarna lärare inte lyckats med – att låta mig vara här och nu, i fred och kärlek med mig själv. Redan under kursens första vecka började jag känna hur jag rev uråldriga och onödiga strukturer av “inre sanningar” och beteenden, och jag fortsatte med att ompröva mina livsmål, upptäcka och avaktivera blockeringar, och (o)väntat, i slutet av kursen fann jag mig själv med en väsentligt förändrad livsstil och jag var ett stort steg närmare det liv jag vill ha och förtjänar. En underbar och befriande upplevelse. Magi!

Kruna

Jag skulle göra om denna resa med Petra igen … och igen … och igen 😊

Denna kurs är en underbar och intensiv resa med Petra som din guide. Hon är erfaren, mjuk, och ger dig trygghet och omtanke. Hon tog mig till alla möjliga vackra platser dit jag aldrig hade rest på egen hand. Hon ledde mig till gömda delar inuti mig själv, där jag nu har funnit nya vägar och möjligheter att nå det jag verkligen behöver och vill.

Jag skulle göra om det igen. Jag skulle göra om denna resa med Petra igen … och igen .. 😊

Jelena